home        despre noi        proiecte        noutati        parteneri        contact
Benta ImobiliareBenta Imobiliare
Proiecte

Visul de acum cativa ani, inseamna astazi Benta Imobiliare.
Benta Towers
Benta TowersBenta TowersBenta TowersBenta Towers
Benta Towers este o creatie unica în Târgu-Mures, care prin conceptul sau creeaza un nou stil de viata. Proiectul porneste de la ideea de înaltime, în cel mai pur spirit al confortului, al evolutiei, al definitiei de "casa".

Complexul Benta Towers se desfasoara pe un teren cu suprafata de 8641 mp si se compune din patru cladiri: doua corpuri cu regimul de înaltime 3S+P+10E+E.th si celelalte doua cu regimul de înaltime 2S+2D+P+15E+E.th. La baza celor patru cladiri sunt prevazute spatii care vor forma complexul comercial Benta Towers Gallery. Subteranul complexului se desfasoara pe doua nivele destinate în principal locurilor de parcare. Ansamblul va avea un total de 286 de apartamente (72 ap. 1 camera, 100 ap. 2 camere, 74 ap. 3 camere, 28 ap. 4 camere, 12 apartamente tip penthouse), 292 locuri de parcare subterane si 292 spatii de depozitare.
Orizont
OrizontOrizontOrizontOrizont
Descarca Brosura
Cartier Orizont este un proiect realizat in totalitate de S.C. Contranscom Benta S.A., amplasat in comuna Livezeni, finalizat in proportie de 90%. Pentru 2009 sunt prevazute ultimele 25 de case din cartier spre contractare.

Cartierul gazduieste 205 locuinte, cu suprafete construite intre 130 - 240 mp, loturi intre 500 - 1200 mp si se desfasoara pe un teren de 24 ha.

Casele sunt astfel concepute incât sa ofere viitorilor proprietari confortul si siguranta caminului, acestia având posibilitatea de a opta pentru unul din cele 11 modele de case prevazute in proiect.
My Family Residence
My Family ResidenceMy Family ResidenceMy Family ResidenceMy Family Residence
Descarca Brosura
My Family Residence este un ansamblu rezidential cu un specific aparte in orasul Timisoara deoarece este rezultatul imbinarii celor mai moderne tehnologii si practici de constructie, oferind în acest fel viitorilor proprietari generozitatea spatiului, rafinamentul utilitatilor, precum si o sansa in plus de adaptare la standardele vietii moderne. Ansamblul cuprinde în total 206 apartamente, 205 locuri de parcare, din care 124 la demisolul blocurilor si 81 supraterane.

Stadiul proiectului

Corpul B este finalizat 100% si contractat în proportie de 90%, Corp A este finalizat 90% si disponibil spre contractare 65%, Corp C finalizat în proportie de 70% si gata de vânzare iar corp D urmeaza a fi construit.
Belvedere
BelvedereBelvedereBelvedereBelvedere
Descarca Brosura
Cartier Belvedere este un proiect initiat de Primaria Târgu Mures în parteneriat cu SC. CONTRANSCOM BENTA S.A, amplasat in Târgu Mures, beneficiaza de o locatie deosebita, cu o panorama spectaculoasa a întregului oras.

Proiectul se desfasoara pe un teren de 13,45 ha, impartit in 295 loturi cu suprafete intre 450 si 500 mp, fiind domeniul privat al municipiului Tg. Mures. Aici sunt prevazute 20 de modele de case, cu suprafete construite intre 100 si 195 mp.

Etapa 1 s-a incheiat in 2008 fiind contractate 40 de locuinte, iar pentru 2009 sunt prevazute 20 de case din etapa 2, disponibile spre contractare.
Cartier Corona
Cartier CoronaCartier CoronaCartier CoronaCartier Corona
Descarca Brosura
Cartier Corona Brasov a aparut din dorinta de a oferi clientilor posibilitatea de a locui la casa, la aer curat, in mijlocul naturii, departe de aglomeratia si agitatia unui oras dar totusi aproape de tot ceea ce înseamna facilitatile urbane.

Cele 22 de case cu suprafete construite desfasurate între 158 si 240 mp au fost concepute pentru a oferii ample spatii interioare dar si terase generoase cu vedere cu vedere panoramica. Arhitectura acestora este moderna, formele abordate fiind originale, integrate în peisaj iar compartimentarea interioara raspunde celor mai exigente cerinte ale unei familii contemporane.

Proprietatile din Cartierul Corona sunt destinate celor care apreciaza un cadru natural linistit, relaxant si placut aflat totusi aproape de tot ceea ce inseamna confort urban.
Descarca Brosura
Cartier Miorita Fagaras include 81 de case unifamiliale (P+M) în 20 de variante constructive, cu suprafete intre 117 si 203 mp. Intreg proiectul se desfasoara pe un teren de 8,77 ha, cu loturi individuale intre 495 si 760 mp.

Executia obiectivului a demarat în anul 2007 cu etapa 1, alcatuita din 11 imobile finisate la cheie. Celelalte 70 de case se vor construi în functie de cerere.
Copyright ©2009 Benta Imobiliare
Home    |    Despre noi    |    Proiecte    |    Noutati    |    Parteneri    |    Contact    |    Site map
Web design: softconcept   |    Gazduire web: www.windows-hosting.ro